Zasčita osebnih podatkov

Zaščita osebnih podatkov na spletni strani staklo-novigrad.eu.
Podatki, ki jih zbiramo
Dostop do spletne strani staklo-novigrad.eu je brezplačen in registracija ni potrebna. Če se obrnete na kontaktni obrazec ali po elektronski pošti, izpolnite svoje podatke (kontakt, ime in priimek ter v besedilu sporočila navedite nekaj informacij o sebi). Te informacije so na voljo samo Kopterm d.o.o., na katere ste usmerjeni, da razrešijo vašo poizvedbo. Dajanje osebnih podatkov je prostovoljno. Ne obdelujemo več osebnih podatkov, kot smo resnično potrebovali, da odgovorimo na vašo poizvedbo.

Varovanje osebnih podatkov
Kopterm d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in obdeluje vaše osebne podatke pošteno in zakonito. Vaše osebne podatke hranimo v elektronski obliki in zaradi varovanja uporabljamo ustrezne tehnične, organizacijske in kadrovske ukrepe osebnih podatkov in postopkov za preprečevanje nepooblaščenega dostopa do osebnih podatkov.

Sporočila v elektronski obliki
Ko nam pošljete e-pošto z vašimi osebnimi podatki, ki jih lahko prepoznate, ne glede na to, ali ste elektronski naslovnik z vprašanjem ali pa to storite prek kontaktnih obrazcev, najdenih na spletni strani staklo-novigrad.eu, ki nam jih pošljete, te podatke uporabljamo samo za namene izpolnjevanja vaših poizvedb. Ne obdelujemo osebnih podatkov za namene trženja in jih izbrišemo iz našega poštnega programa do konca koledarskega leta, razen če ste postali naša stranka in nato v računu stranke za račun za dogovorjeno storitev.

Izbrišite in dostopajte do vaših osebnih podatkov
Vaši osebni podatki, ki ste nam jih dali na voljo, hranijo podatke le za obdobje, ki zadostuje za začetni namen njihove zbiranja. Kadarkoli imate dovoljenje, da zahtevate informacije o osebnih podatkih, ki jih imate v naši e-poštni bazi, in zahtevate, da spremenimo vse ali nekatere osebne podatke (pravico do popravka) ali jih izbrišemo (pravica do odpusta). To boste storili tako, da se obrnete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  in pošljete obvestilo z vašo zahtevo. Če objavite eno od teh zahtev, si bomo prizadevali, da boste potrdili svojo identiteto in preprečili nepooblaščen dostop do vaših osebnih podatkov.

Posredovanje osebnih podatkov drugim prejemnikom
Vaše osebne podatke ne posredujemo drugim prejemnikom. Vendar pa na spletni strani staklo-novigrad.eu najdete povezave do drugih spletnih strani. Pravilnik o zasebnosti na teh portalih se lahko razlikuje od pravilnika o zasebnosti na staklo-novigrad.eu. Na naši spletni strani vam lahko ponudimo tudi uporabo socialnih omrežij Kopterm d.o.o. (Facebook, Instagram, Linkedin, Google) in drugih storitev Google Zemljevidov, ki omogočajo izmenjavo osebnih podatkov.

Statistika strežnika in Google Analytics
Vse spletne strani, ki jih nadzira Spletna umetnost Kopterm d.o.o., vključno s to spletno stranjo, lahko uporabljajo storitve Google Analytics - storitev internetne analize, ki jo zagotavlja družba Google Inc. (v nadaljnjem besedilu: Google). Google analiza uporablja "piškotke" - majhne datoteke z besedilom, ki se samodejno nameščene na trdem disku uporabnikovega računalnika -, da bi analizirali uporabniške navade. Podatki, zbrani s pomočjo "piškotki" o uporabi spletnega mesta (vključno uporabnikov IP naslov) prenašajo na Google in shranjeni na strežnikih (ang. Server), ki se nahajajo v Združenih državah Amerike. Google bo zbrane podatke za oceno uporabe strani, pripravo poročil o dejavnosti na spletnem mestu za potrebe upravljavcev spletnih strani in opravljanje drugih storitev v zvezi z uporabo spletne strani in, na splošno, z uporabo interneta. Google ti podatki se lahko prenesejo tudi na tretje osebe, če tako zahteva zakon ali če z njimi povezane tretje osebe obdelujejo podatke v imenu Googla. Google ne bo povezal IP-naslova uporabnika z drugimi podatki, ki jih Google zbira. Lahko nasprotuje uporabi "piškotkov" z izbiro ustrezne nastavitve v vašem brskalniku, ob upoštevanju, da bi to lahko vplivalo na polno funkcionalnost strani. Z uporabo spletnega mesta soglašate z obdelavo vaših osebnih podatkov s strani Googla v omenjeni način. Zato vas prosimo, da se seznanite s politiko o zasebnosti, ki se uporablja na drugih spletnih straneh in socialnih omrežjih.

Zaščitni ukrepi
Kopterm d.o.o. uporablja tehnološke in varnostne ukrepe, pravila in druge postopke za zaščito osebnih podatkov te strani pred nepooblaščenim dostopom, zlorabo, odkrivanjem, izgubo ali uničenjem. Za zaščito zasebnosti uporabnikov spletnega mesta, Kopterm d.o.o. uporablja industrijske standardne varnostne ukrepe, kot so zaščita požarnega zidu in gesla. Vendar mora uporabnik tudi zagotoviti, da se računalnik varno uporablja in da je zaščiten pred zlonamerno programsko opremo, kot so trojanci, računalniški virusi in črvi. Uporabnik se zaveda, da brez ustreznih varnostnih ukrepov (npr. Varne konfiguracije internetnega brskalnika, posodobljenih protivirusnih programov, osebnih programov požarnega zidu, neuporabljenih programov iz sumljivih virov) obstaja tveganje, da nepooblaščene tretje osebe lahko odkrijejo podatke in gesla, ki se uporabljajo za preprečevanje dostopa do osebnih podatkov ljudje.

Zaščita mladoletnikov
Ta spletna stran je namenjena odraslim. Kopterm d.o.o. ne zbira osebnih podatkov o mladoletnikih (opredeljenih kot osebe, mlajše od 18 let) brez predhodnega, preverljivega soglasja njegovega zakonitega zastopnika. Pritožbeni pravni zastopnik ima na lastno zahtevo pravico, da pregleda informacije, ki jih je posredoval mladoletnik, in / ali zahteval izbris takšnih podatkov.

Omejitev odgovornosti
Medtem ko zagotavljamo tehnične, organizacijske in kadrovske ukrepe za preprečevanje nedovoljenega razkritja vaših osebnih podatkov, ne moremo zagotoviti, da nekateri osebni podatki, ki jih zbiramo, nikoli ne bodo naključno razkriti, kar je v nasprotju z določbami tega pravilnika o zasebnosti. V največji meri, ki jo dopušča zakon, izključujemo odgovornost za škodo, povzročeno uporabnikom ali tretjim osebam z naključnim razkritjem osebnih podatkov.

Statistika strežnika
Ta spletna stran uporablja Google Analytics za merjenje statistike obiskovalcev.

Uradnik za varstvo osebnih podatkov


Kopterm d.o.o.

St. Vinjeri 27 c
52466 NOVIGRAD
Tel: o52 757-517
Fax: 052 757 329
Mob: 091 206-3050
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 


Z uporabo spletnega mesta staklo-novigrad.eu uporabnik soglaša z obdelavo osebnih podatkov na zgoraj navedeni način.

 

 

Copyright: Kopterm d.o.o. / Izrada: Studio web art