Izjava o korištenju piškotkov

Uporaba "piškotkov" (cookies)

Spletna mesta www.staklo-novigrad.eu za pomoč pomagajo tako imenovani "piškotki"

uporabnik in zagotovijo popolne, kakovostne funkcije, storitve in vsebino. Piškotki predstavljajo niz podatkov, ki jih ustvari spletni strežnik, in da spletni brskalnik shrani na uporabniški disk kot majhno besedilno datoteko. Stalno si prizadevamo, da svojim strankam zagotovimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo, zato je pomembno opozoriti, da naše spletne strani delujejo optimalno le, če so omogočeni piškotki. Za uporabo "piškotkov" v skladu z zakonom o elektronskih komunikacijah, zakon o varstvu osebnih podatkov in direktive EU potrebujemo vaše soglasje. Z uporabo te spletne strani se strinjate z uporabo "piškotkov". Z blokiranjem "piškotkov" si lahko še naprej ogledate stran, vendar nekatere funkcije ne bodo na voljo. Med navigacijo strani so ustvarjeni začasni piškotki, ki so napisani na uporabniškem računalniku spletnega mesta www.staklo-novigrad.eu samo za čas trajanja obiska, zato uporabnik zato omogoča učinkovitejše delovanje spletnih strani www.staklo-novigrad.eu in poteče samodejno, ko zaprete brskalnik. Dodatne informacije, na primer vaše ime ali e-poštni naslov, ne bodo shranjene: spletna mesta ne bodo imela dostopa do informacij, ki jih niste posredovali, in ne boste mogli dostopati do drugih datotek v računalniku.

 

Piškotki zunanjih storitev

Kopterm d.o.o. uporablja svoje lastne piškotke na svoji spletni strani, hkrati pa izbranim tretjim osebam omogoča, da namestijo lastne piškotke na uporabniški računalniku. Uporabnik, ki uporablja spletno mesto, soglaša s piškotki in zunanjimi storitvami. Primer zunanje storitve, ki služi za pridobivanje informacij o prepoznavnosti in uspešnosti spletnega mesta na trgu, je Google Analytics. Nadaljnje podrobne informacije so na voljo na: Google Analytics.

 

Kako onemogočiti piškotke?

Če izklopite "piškotke", se odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov v računalniku. Nastavitve piškotkov lahko nadzirate in konfigurirate v uporabljenem internetnem brskalniku. V meniju Orodja / možnosti (Orodja / Možnosti) imate možnost, da prepustite prejem piškotkov, od vašega spletnega brskalnika pa se odločite, ali boste to možnost vključili ali ne. Kopterm d.o.o. izključuje kakršno koli odgovornost za izgubo funkcionalnosti in / ali kakovosti spletne strani www.staklo-novigrad.eu za vse primere izbire pravil za prejem piškotkov s strani uporabnika. Šteje se, da so uporabniki vedno znani in sprejeti te pogoje uporabe in možnost ustvarjanja piškotkov.

 

 

Copyright: Kopterm d.o.o. / Izrada: Studio web art